Kennel Whitetown

10 år med opdræt af hvid schæfer

Kommende kuld L

Vi forventer at Harminia kan parres i slutningen af maj 2018 og at dermed forventes hvalpe juli / august 2018.
Hvalpene kan flytte hjemmefra som 8 uger i september / oktober 2018. Eller herefter, efter aftale.

For reservation af hvalp kan vi Kontaktes her

Harmonia-juni2015
Harmonia-maj2016-2
Harmonia-maj2016-3
Harmonia-nov2016
Billeder mangler
Hamonia:  

Harmonia er fra vort eget H-kuld, hvor hun er udvalgt i hvalpetesten til at være en driftig tæve. Hun er meget opmærksom på hvad der sker i omgivelserne. Og vi kan i dagligdagen mærke at vore holdning til vores avl går i den rigtige retning. Med hensyn til meget mindre nevøsitet og noget mere drift end normalt hos de "hvide".

Dette er Harmonia's første kuld, men hun har være med til de sidste 3 kuld vi har haft. Så et kuld hvalpe slår hende nok ikke ud. 
Harmonia er lige som sin mor "Beatitas" også godkendt som TRYK fondens besøgshunde. Hvor hun allerede bliver brugt som terapeutisk besøgshund for beboerne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne - også til deres kommunikation, hvilket gør hende mere nysgerig.

Hun er en ung driftig dame, der elsker at arbejde, både til træning eller bare når vi er ude.
Harmonia er 3½ år og er fra vort eget H-kuld. Harmonia er af et kuld på 7 hvalpe fra vor egen Beatitas of Whitetown og Duncan Lord of Celtic's vom Weißen Adel (tysk far).
Harmonia er avlsgodkendt i Den Danske Hundeforening (DDH), har HD status A, Albue status 0, MDR +/+ (fri) og er kårret som bedste unghund 2016 i DDH samt er Dansk Champion.
Den nye fader:
Er ikke fundet endnu.
Men vi skal ud og søge en langhåret hanhund, der har gode mentale egenskaber og ikke kun udseendene, men det tæller selvfølgelig.

Og ikke mindst skal han være avlsgodkendt med FCI eller UCI stamtavle, HD status A, Albue status 0, MDR og DM frie. 

 

 

 

I en stærke kombination udbygger vi vort arbejde med at skabe gode, loyale og arbejdsdygtige hunde. Med andre ord, udvikler vi den hvide schæfer race den gode retning. 

Har den hvide schæfer vagt din interesse er du aktid velkommen til at kontakt os og høre mere om os, vores kennel og den hvide schæfer.

Vi modtager gerne reservationer efter først til mølle. Det vil sige at jo hurtigere du reserverer jo mere er du sikker på en hvalp fra os. Vi forventer herfter et besøg af dig eller jer. Og gerne før hvalpene bliver født, da man altid er blindet af de små uldtotter. Men ikke et kræv fra vores side. 
Vi kræver først et depositum i det øjeblik at vi ved der er en hvalp til jer. Hvorefter det resterende af prisen for en hvalp betales inden hvalpen afhentes.